БЪРЗА поръчка на телефон 0896 869 304

Доставка и плащане

Цени

1.Всички цени на Продуктите или Услугите са крайни, обявени са в лева /лв./, с включено ДДС . Капри шансе ЕООД има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена в уебсайта по време на създаване на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. Всички продукти в промоция или намаление, се продават и доставят до изчерпване на количествата или до изтичане на крайният срок посочен в сайта .

Начин на плащане

1.НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ/пощенски паричен превод /

Плащането се извършва след  пристигане  на  стоката , на посочен от Вас адрес или в офиса на куриерската фирма Еконт .Товарителницата от куриерската фирма служи за касов бон и трябва да бъде прикрепен към гаранционната карта  на продукта ако има такава или да бъде запазена като основание за връщане на продукта.

2.Плащане по банков път

Плащането се извършва по банков път след , което клиента може да получи поръчаният продукт с доставка до своя адрес , офиса на куриерската фирма или офис на български пощи.

Поръчките за чужбина се изпращат по Български пощи след заплащане на продукта и таксата за транспорта по-банков път.

В основанието за плащане задължително вписвайте номера на поръчката.

ВАЖНО:Банковите такси по плащането са задължително за Ваша сметка.

Банковата сметка:

Капри Шансе ЕООД

Банка ДСК

BIC:STSABGSF

IBAN:BG40STSA93000030618778

 

Информация за наличност

1.В наличност – продуктът е наличен , и може да бъде доставен от 1 до 3 работни дни .

2.На склад – продуктът е наличен на склад  при доставчик и може да бъде доставен от 1 до 3 работни дни.

3.На поръчка – продуктът може да се поръча , времето за доставка е различно и зависи от поръчаният продукт . Точният срок може да бъде съобщен само след обаждане на телефон 0896869304 .За изработка на картини и икони по – поръчка времето на доставка е минимум 7 работни дни , след заплащане на капаро в размер на 50%.

4.Няма наличност – продуктът е изчерпан и не може да бъде поръчан.

 

Доставка

1.Всички поръчки направени през сайта  www.argusart.bg  се доставят в цялата страна чрез Български пощи  и Econt .

- Поръчките по пощата се изпълняват според графика и ценорасписа на Български пощи – http://www.bgpost.bg/bg/346

 - Поръчките до вратата на посоченият адрес се изпълняват от куриерска фирма Econt . При поръчка под 150.00  лева тарифата за доставка до вратата на клиента  може да откриете на саита на куриерска фирма Econt -  https://www.econt.com/services/shipment-price

- Поръчките до офис на куриера се изпълняват от куриерска фирма Еконт . При поръчка под  150.00 лева доставката до офис на Еконт може да откриете на саита на куриерска фирма Econt -  https://www.econt.com/services/shipment-price

2.Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над  150.00  лева.

Връщане и замяна

1.Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца /в сайта www.argusart.bg това е доставка чрез български пощи/ начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

 

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

 

2.Поръчки който не все още не са изпратени могат да бъдат отменени чрез изпращане на мейл до shop@argusart.bg  или обаждане на телефон 0894760396.

3. При констатация на дефектна стока Капри Шансе ЕООД се ангажира тя да бъде подменена с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да бъде възстановена депозираната за стоката сума в 14-дневен срок, , считано от датата, на която потребителят е  упражнил правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на Капри Шансе ЕООД.

4. Съгласно чл. 57, ал.10 от ЗЗП, изключение правят периодични издания, списания; съгласно чл.57 ал. 13 от ЗЗП относно цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител; съгласно чл. 57, ал.9 от ЗЗП, относно запечатани звукозаписи или видеозаписи, които са разпечатани след доставката, не се прилага правото на отказ.

6. При несъответствие на стоката с основните характеристики посочени в страницата, Капри Шансе ЕООД възстановява платената за стоката от потребителя сума, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на стоката, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП  в срок от 14 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

5. Алтернативно решаване на спорове /АРС/

При възникнал спор, който е отнесен за разглеждане от потребителя директно към търговеца, но не е бил решен между тях, потребителят има възможност за Алтернативно решаване на спорове. Алтернативното решаване на спорове между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. То се осъществява посредством помирителни комисии.

Потребителите имат две възможности:

1.Да използват Европейската платформа за онлайн решаване на спорове(ОРС)https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG   - единен портал за достъп, който позволява на потребителите и търговците в ЕС да уреждат споровете си, свързани с трансгранични онлайн покупки, а така също и с национални.

2.Да подадат заявление за осъществяване на посредничество директно към КЗП, намиращо се в текущата секция. Информация за видовете помирителни комисии и стъпките за формиране на помирителна комисия https://kzp.bg/login

 

Стоки и услуги за който клиентът няма право на отказ

1.При доставка на стоки изработени по поръчка на Клиента , изработени специално според неговите изисквания.

Гаранция на продукта

1.Продавачът www.argusart.bg предлага гаранция ако производителя предоставя такава  . В повечето категории стоките , които се предлагат поради  естеството си не могат да имат гаранция.

2.Поправката/ремонтът на продукти извън гаранционния срок или в рамките на този срок, но при положение, че задължението на Продавача да приведе стоката в съответствие с Договора за прождаба е отпаднало на каквото и да е основание, подлежи на заплащане от страна на Купувача и се извършва в срок, уговорен между страните.