БЪРЗА поръчка на телефон 089 476 0396
Каталог

Лепила за декупаж

Лепила за декупаж

Изглед:
Покажи:
Ред:
Декупажно лепило "Daily Art" 120мл - мат Лепилото за декупаж на "Daily Art" се използва за трайно..
5,90лв
Декупажно лепило "Daily Art" 50мл - гланц Лепилото за декупаж на "Daily Art" се използва за трайн..
3,90лв
Декупажно лепило "Daily Art" 50мл - мат Лепилото за декупаж на "Daily Art" се използва за трайно ..
3,90лв
Лепилото за декупаж на "Daily Art" се използва за трайно прикрепване на салфетки и декорации върху р..
12,90лв
Комбинирано лепило и лак  за декупаж на "Cadence" 150мл. сатен , използва се  за трайно пр..
7,90лв
Комбинирано лепило и лак  за декупаж на "Cadence" 250мл. гланц , използва се  за трайно пр..
10,90лв
Комбинирано лепило и лак  за декупаж на "Cadence" 250мл. сатен , използва се  за трайно пр..
10,90лв